Ruilen en Retourneren

Ruilen

Indien u een artikel wilt ruilen, dan kunt u het beste een nieuwe bestelling via onze webshop plaatsen en het om te ruilen artikel naar ons retourneren.

Retourneren

Het kan natuurlijk voorkomen dat een artikel toch niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet of dat u het artikel om andere redenen wilt retourneren. Dat is geen enkel probleem. U kunt binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling het artikel retourneren. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor de retourzending voor uw eigen rekening zijn. Wanneer de retourzending bij ons ontvangen is, storten we het aankoopbedrag binnen 7 werkdagen op uw bankrekening terug.

De retourzending dient voorzien te zijn van een ingevuld retourformulier zodat wij dit voor u kunnen verwerken. U kunt het retourformulier hier downloaden.

Wij accepteren alleen retourzendingen die aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De kaartjes zijn aangehecht.
  • De artikelen dienen ongedragen en onbeschadigd te zijn. De kleding passen is uiteraard toegestaan.
  • De artikelen dienen ongewassen te zijn.
  • De artikelen mogen niet door u hersteld zijn (of een poging daartoe).
  • De retourzending is deugdelijk verpakt.
  • Het retourformulier is bijgesloten.
  • De retourzending is voldoende gefrankeerd.

Het artikel kan geretourneerd worden naar:
Yippy baby- & kinderboetiek
Afdeling Retouren
Dorpsstraat 127 C
2712AG Zoetermeer

Kosten

De kosten en het risico van de retourzending komen voor uw rekening. Bij onvoldoende frankering wordt de (straf)porto met u verrekend. Wanneer er sprake is van een fout van Yippy baby- & kinderboetiek (bijvoorbeeld wanneer een verkeerd artikel is geleverd) komen de retourkosten wel voor onze rekening. Bewaar uw verzendbewijs goed, zodat u altijd kunt aantonen dat uw retour is verzonden.

Nadat wij het artikel retour hebben ontvangen, ontvangt u zo spoedig mogelijk het aankoopbedrag retour. Wanneer het totaalbedrag van uw bestelling na verrekening van de retour onder de € 50,00 komt, berekenen wij alsnog € 3,95 aan verzendkosten die wij zullen inhouden op het bedrag van de retour. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de bestelling heeft betaald. Wij streven er naar om uw retour binnen 3 werkdagen te hebben verwerkt.

Scroll to top